Over ons

Na meer dan 10 jaar ervaring in de kledingbranche, gespecialiseerd in heren-, en dames maatwerkkleding & de enorme passie voor paarden zijn Louks en Ruiteroutfit geboren.

Ruiteroutfit is opgericht in 2021 vanuit onze passie voor mooie technische paardrijkleding, waarbij we met een geselecteerd aantal merken samenwerken om een complete outfit te kunnen aanbieden. We werken samen met een select aantal merken, waarvan we volledig achter de look en kwaliteit van de producten staan.

Vanuit het wedstrijdjasjes merk Louks, welke is opgericht in 2018, werden we geprikkeld om naast het wedstrijdjasje ook andere producten te kunnen aanbieden om zo tot een complete (wedstrijd) outfit te komen.

Ben zelf actief wedstrijdruiter in de discipline dressuur, voorheen ook springen en eventing. We vinden het belangrijk dat je je comfortabel moet voelen in de ruiterkleding om optimaal gefocust te kunnen zijn op je paard tijdens het trainen of de wedstrijd.

We zetten graag een stapje extra om je te kunnen helpen, omdat we zelf ook gepassioneerde paardenmensen zijn. Alles om jouw ervaring met ons zo prettig mogelijk te maken. En gaat er toch iets mis, of ben je niet tevreden? Dan lossen we het altijd goed voor je op.